Jonas Forsang

Minst fem mennesker er skutt og drept i Puerto Ricos hovedstad San Juan opplyser politiet i det amerikanske territoriet. Mai 2022 0410 Oppdatert 23.


Pin Pa Presenter

Del Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenkeKopiert.

. Minst fem skutt og drept på Puerto Rico. Menneskerettsorganisasjonen skriver i en rapport at den kamerunske gruppa Camfaids har registrert 32 overfall mot LHBTI-personer siden nyåret en økning på 88 prosent. 2 days agoMoteblogger og podkaster Vanessa Rudjord 46 gir sitt ja til forfatter forlegger og tidligere musiker Jonas Forsang 41 i Paris denne helgen.

1 day agoPodkaster og moteikon Vanessa Rudjord 46 og Oslo-gutten Jonas Forsang 41 har måttet vente i et par år men i dag blir de endelig rette. Etter det Se og Hør erfarer finner vi kronprinsesse Mette-Marit 48 og kronprins Haakon 48 blant gjestene. I forkant av bryllupet til Vanessa Rudjord og Jonas Forsang har en rekke kjente fjes samlet seg for en festmiddag i den franske hovedstaden.

Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenkeKopiert. - Kommer overraskende på meg. - Invitert i kjendisbryllup Hemmelig mann.

Vanessas nære venninner Pia Tjelta 44 Synnøve Skarbø 51 og Janne.


Pin Pa Books 2017


Pin Pa Books 2017


Sewing Quotes I Will Never Be A Well Behaved Woman Sewing Quotes Monday Inspiration Well Behaved Women


Pin On Feminist Equality


Cullen Dragon Age Kellan Lutz Jennette Mccurdy


Gunhild Stordalen Short Pixie Haircuts Short Hair Styles Pixie Short Hair Styles


Pin Pa Presenter


Bokrea Biografier Adlibris Michelle Obama Sebastian Bach Biografi


Pin Pa Books

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel